Wij zijn buro BAM!

Full service bureau voor strategie, creatie & realisatie

 • Thijs Nijhof
  Thijs Nijhof

  Partner & Adviseur

  Ondernemen, organiseren, enthousiasmeren en verbinden dat is mijn passie, reclamemaken mijn vak. Ik hou van goede smaak en een goed gesprek. Luister graag naar muziek, lees zo nu dan een goed boek en ben gek van sport. Ik mag graag hardlopen en zwem en golf af en toe. Gelukkig getrouwd en vader van twee prachtige kinderen.

 • Corina Zwiers-Meijer
  Corina Zwiers-Meijer

  Partner & Communicatiestrateeg

  “The best way to make your dreams come true is to wake up!” Niet alleen blijven dromen, maar ook doen. Ik houd hierbij van écht! Doen wat bij je past, puur van uit jezelf! Dit geldt voor personen, maar zeker ook voor organisaties en merken.
  Bij buro BAM! pas ik deze wijsheden dagelijks toe bij onze klanten en daar word ik steeds weer blij van!

  Naast mijn werk geniet ik van mijn gezin, van een rondje golf (mocht er ergens tijd over zijn :-)) en van kleine dingen zoals een drankje op het terras met vrienden.

   

 • Jantine Nollen
  Jantine Nollen

  Communicatiestrateeg

  Sinds een klein jaar ben ik onderdeel van de ‘harde kern’ van buro BAM! als communicatiestrateeg. Van leuke gesprekken met klanten, het op papier krijgen van een goed verhaal en daarbij passende communicatiemiddelen krijg ik energie. Ik werk daarnaast bij Hogeschool TIO in Hengelo als docent Communicatie / Branding / Sales. Ik ben gelukkig met een glas lekkere wijn en dat in combinatie met vrienden, kamperen met m’n gezin of een goed boek.

 • Rob Maathuis
  Rob Maathuis

  Grafisch vormgever

  Ik ben in hart en nieren Rossummer en ben inmiddels al een kwart eeuw op deze wereld. Ik hou van voetbal, Formule 1 en gadgets kopen. Oh ja, van codes schrijven word ik ook blij! Ik ben net afgestudeerd aan Saxion Hogeschool richting Kunst en Techniek met als minor Communicatie. Ik heb ook een MBO Grafische Vormgeving afgerond. Als stagiaire ben ik bij buro BAM! begonnen en ben hier vervolgens blijven plakken.

Wij bedenken het. Wij maken het. Wij regelen het.

Wij zijn buro BAM!

We hebben een groot inlevingsvermogen, zijn creatief, inventief en innovatief. We zijn kritisch op de esthetische kwaliteit van ons werk. Dat zien we in vorm, beeld en typografie. buro BAM! denkt en handelt vanuit de gedachte van geïntegreerde communicatie. We weten dat het consistent doorvoeren van de organisatie identiteit in alle vormen van communicatie de meest effectieve wijze van communiceren is. Dus buro BAM! bewaakt dat; van brochure tot stand en van koffiekopje tot aan online presentatie.

Met een team van ambitieuze jonge honden die het vak verstaan en over de nodige kennis en ervaring beschikken werken we aan de meest gave projecten. De sterke combinatie van de verschillende disciplines zorgen voor een optimaal resultaat bij iedere opdracht.

Je kunt altijd bij ons binnen wandelen voor een bak koffie en de nodige inspiratie om je ideeën verder te brengen, we denken graag met je mee.

 • Creatief

 • Ondernemend

 • Leergierig

 • Krachtig

 • Toegankelijk