page 1 of 2

Een goed verhaal zorgt voor aandacht! Wij delen graag onze hersenspinsels en kennis met jullie.

Een goed verhaal zorgt voor aandacht! Wij delen graag onze hersenspinsels en kennis met jullie. Blogs en nieuws | Communicatie die raakt!

Wij zijn buro BAM!
Buro voor communicatie die raakt!

Wij maken communicatie die raakt door:
SUPER SMAART STRATEGY

Een goed verhaal zorgt voor aandacht! Wij delen graag onze hersenspinsels en kennis met jullie. Blogs en nieuws | Communicatie die raakt!

Creatie die aansluit bij
De merkidentiteit

Blogs

merkidentiteit

We stoppen niet voor de klus geklaard is!
Realisatie

Merken gaan leven zodra zij communiceren vanuit de kern. Wat is het verhaal achter het merk?
Good old storytelling

Een vaste kern BAMmers

Hiermee bedenken we het, maken we het en regelen we het!

Specialisten

Waar nodig zetten we partners in, van fotografen, tekstschrijvers, filmstudio tot VR-specialisten en drukkers.
Partners

Een greep uit ons portfolio van mooie cases en rake campagnes | Communicatie die Raakt | BAM! buro voor strategie creatie en realisatie!

We zorgen voor media-inkoop, social en PR
Distributie

We hebben misschien geen awards, maar we hebben wel het verschil gemaakt voor onze klanten.

nieuws

Raak!

Effectieve communicatie is waar het om draait, en daarvoor monitoren we onze en uw acties, zodat we tijdig kunnen bijsturen!
Analytics

Interesse?
Oke, nu je zover naar beneden bent gescrold wil je…
A. Ons vast inhuren voor een leuke klus!
B. Bij ons werken.
C. Of ben je druk bezig met studie-/werk-/huishoud- ontwijkend gedrag.
Koffie?

buro BAM!

Wij staan bekend als een jong creatief buro die op daadkrachtige wijze dagelijks werkt aan de mooiste middelen, van huisstijl tot website, folder en brochure. We zijn verantwoordelijk voor campagnes die mensen in beweging zetten, die mensen raken. Wij weten hoe je jouw verhaal het beste vertelt en uiteindelijk verkoopt. Dit zijn we, het zit in ons DNA en daarom zullen we dit altijd blijven doen.

Maar daarnaast kijken we graag verder dan de website die we voor je maken, of de nieuwsbrief die er moet komen. We zetten graag een stap extra om samen te kijken hoe je op een unieke manier business kunt genereren en verder kunt groeien als organisatie en als ondernemer.

Voor echte groei en ontwikkeling moet je alle facetten van je organisatie optimaliseren, niet alleen je communicatiestrategie, maar ook je HRM, je financiën.

Daarvoor hebben we een breed netwerk van professionals om ons heen verzameld waarmee we ons dienstenaanbod nog beter kunnen toespitsen op de vragen van ondernemers waar wij dagelijks mee aan tafel zitten. BAM! Groeikracht voor ondernemers die er meer uit willen halen!