Direct contact met ons? Mail of bel ons!

 • Thijs Nijhof
  Thijs Nijhof

  Partner & Adviseur

  Ondernemen, organiseren, enthousiasmeren en verbinden dat is mijn passie, reclamemaken mijn vak. Ik hou van goede smaak en een goed gesprek. Luister graag naar muziek, lees zo nu dan een goed boek en ben gek van sport. Ik mag graag hardlopen en zwem en golf af en toe. Gelukkig getrouwd en vader van twee prachtige kinderen.

 • Corina Zwiers-Meijer
  Corina Zwiers-Meijer

  Partner & Communicatiestrateeg

  “The best way to make your dreams come true is to wake up!” Niet alleen blijven dromen, maar ook doen. Ik houd hierbij van écht! Doen wat bij je past, puur van uit jezelf! Dit geldt voor personen, maar zeker ook voor organisaties en merken.
  Bij buro BAM! pas ik deze wijsheden dagelijks toe bij onze klanten en daar word ik steeds weer blij van!

  Naast mijn werk geniet ik van mijn gezin, van een rondje golf (mocht er ergens tijd over zijn :-)) en van kleine dingen zoals een drankje op het terras met vrienden.

   

 • Jantine Nollen
  Jantine Nollen

  Communicatiestrateeg

  Sinds een klein jaar ben ik onderdeel van de ‘harde kern’ van buro BAM! als communicatiestrateeg. Van leuke gesprekken met klanten, het op papier krijgen van een goed verhaal en daarbij passende communicatiemiddelen krijg ik energie. Ik werk daarnaast bij Hogeschool TIO in Hengelo als docent Communicatie / Branding / Sales. Ik ben gelukkig met een glas lekkere wijn en dat in combinatie met vrienden, kamperen met m’n gezin of een goed boek.

 • Rob Maathuis
  Rob Maathuis

  Grafisch vormgever

  Ik ben in hart en nieren Rossummer en ben inmiddels al een kwart eeuw op deze wereld. Ik hou van voetbal, Formule 1 en gadgets kopen. Oh ja, van codes schrijven word ik ook blij! Ik ben net afgestudeerd aan Saxion Hogeschool richting Kunst en Techniek met als minor Communicatie. Ik heb ook een MBO Grafische Vormgeving afgerond. Als stagiaire ben ik bij buro BAM! begonnen en ben hier vervolgens blijven plakken.

BAM! Referenties

 • Door de wijze van projectbegeleiding van Buro BAM voel ik me als freelance copywriter sterk betrokken bij de projecten waar we samen aan werken. Corina en Thijs zorgen voor korte lijnen, direct contact met de klant en geven een uitstekende briefing. Dat klinkt heel gewoon, maar in de praktijk gaat dit vaak genoeg anders. Juist deze aanpak van BAM zorgt ervoor dat hun projecten van begin tot eind professioneel en ontzettend leuk verlopen.

  Mieke Lenting Woordhuis
 • “Ik beschouw buro BAM! als een verlengde van mijn bedrijf, een externe marketingafdeling die ook op businessniveau met mij mee denkt. Ik vind het prettig dat ik slechts één aanspreekpunt heb voor al mijn communicatie en marketingzaken. De afgelopen twee jaren hebben we grote stappen gemaakt en Huka als sterk merk in de markt gezet. buro BAM! heeft onze identiteit naar boven gehaald en de tools gegeven om ons merk te ontwikkelen. Het is nu één geheel. Wij weten waar we naar toe willen en onze klanten weten wat ze aan ons hebben. We staan nu sterk tussen de andere aanbieders in Nederland en in de wereldwijde markt.”

  Bas Kamp Huka BV
 • De Leendert Vriel Twente is een vrijwilligers organisatie die met de tijd mee wil gaan en in dit kader op zoek was naar een partner die ons kon helpen bij het ontwerpen van een nieuwe website. Deze hebben wij gevonden bij de mensen van buro BAM! In een prettige en constructieve samenwerking heeft buro BAM! onze wensen op professionele wijze vertaald naar een nieuwe website die het karakter van onze organisatie op passende wijze weerspiegelt.  

  Karin van der Keur Leendert Vriel
 • Buro BAM! heeft ons goed ondersteund bij het versterken van onze coöperatieve identiteit. buro BAM! is gestart met een goede inventarisatie van het vraagstuk waarop BAM! niet alleen met een goed extern campagne voorstel is gekomen maar ons ook heeft gewezen op het belang van: ‘intern beginnen is extern winnen’. Hierdoor is een interne campagne opgezet om de coöpera­tieve identiteit als gezamenlijk beeld naar buiten te brengen. buro BAM! heeft de externe campagne uitstekend voorbereid: door een goede communicatie over de planning wisten wij in welk stadium zich de campagne bevond. Na afloop kunnen we zeggen dat de campagne is geslaagd!

  Team Communicatie Rabobank Twente Oost
 • Mede door jullie voortreffelijke inspanning voor de verkoop van de 1e fase Stadsbleek hebben we nu al de verkoopdrempel gehaald van 80%! Dank daarvoor!

  Alex Scholten Trebbe Wonen b.v.
 • De website is online!! Ik wil via deze weg jullie heel erg hartelijk bedanken voor jullie geweldige inzet. Het is een super site geworden, kan haast niet geloven dat het onze site is! Mooie teksten, pakkend.  

  Ria Heuver Leidekker Fysio- en manuele therapie
 • WAAAUW WAT EEN MOOOIE FRISSE WEBSITE IS HET GEWORDEN 🙂 !

  Aly van Langen Run Enschede

Heb je vragen voor ons? Neem contact met ons op! Contact buro BAM! Bel ons! Koffie?

Wij zijn buro BAM!
Buro voor communicatie die raakt!

Wij maken communicatie die raakt door:
SUPER SMAART STRATEGY

Creatie die aansluit bij
De merkidentiteit

Contact

merkidentiteit

We stoppen niet voor de klus geklaard is!
Realisatie

Merken gaan leven zodra zij communiceren vanuit de kern. Wat is het verhaal achter het merk?
Good old storytelling

Een vaste kern BAMmers

Hiermee bedenken we het, maken we het en regelen we het!

Specialisten

Waar nodig zetten we partners in, van fotografen, tekstschrijvers, filmstudio tot VR-specialisten en drukkers.
Partners

We zorgen voor media-inkoop, social en PR
Distributie

We hebben misschien geen awards, maar we hebben wel het verschil gemaakt voor onze klanten.

Raak!

Effectieve communicatie is waar het om draait, en daarvoor monitoren we onze en uw acties, zodat we tijdig kunnen bijsturen!
Analytics

Interesse?
Oke, nu je zover naar beneden bent gescrold wil je…
A. Ons vast inhuren voor een leuke klus!
B. Bij ons werken.
C. Of ben je druk bezig met studie-/werk-/huishoud- ontwijkend gedrag.
Koffie?

buro BAM!

Wij staan bekend als een jong creatief buro die op daadkrachtige wijze dagelijks werkt aan de mooiste middelen, van huisstijl tot website, folder en brochure. We zijn verantwoordelijk voor campagnes die mensen in beweging zetten, die mensen raken. Wij weten hoe je jouw verhaal het beste vertelt en uiteindelijk verkoopt. Dit zijn we, het zit in ons DNA en daarom zullen we dit altijd blijven doen.

Maar daarnaast kijken we graag verder dan de website die we voor je maken, of de nieuwsbrief die er moet komen. We zetten graag een stap extra om samen te kijken hoe je op een unieke manier business kunt genereren en verder kunt groeien als organisatie en als ondernemer.

Voor echte groei en ontwikkeling moet je alle facetten van je organisatie optimaliseren, niet alleen je communicatiestrategie, maar ook je HRM, je financiën.

Daarvoor hebben we een breed netwerk van professionals om ons heen verzameld waarmee we ons dienstenaanbod nog beter kunnen toespitsen op de vragen van ondernemers waar wij dagelijks mee aan tafel zitten. BAM! Groeikracht voor ondernemers die er meer uit willen halen!